2015. május 10., vasárnap

Prológus ~ A prófécia

Sziasztok, kedves olvasók! Sok-sok hónap készülődés és tervezés után végül elérkezett az idő, hogy megosszuk veletek a prológust, amiben ugyan még semmi sem történik, de mindennek ez lesz az alapja. Az első fejezet május harmincegyedikén jön, utána pedig kéthetente hozzuk a friss részt!

Na, nem is fecsegek tovább, jó olvasást kívánunk!





Sok-sok évvel ezelőtt, mikor még az emberek nem tudtak a varázslények létezéséről, mikor még békesség uralkodott a Földön, létezett egy prófécia. Hét ősi törzs sámánja egy éjszaka ugyanazt az álmot látta. Látták, ahogy megszületik majd egy gyermek, aki hatalmas erővel lesz megáldva. Hatalmasabb, mint amivel valaha valaki is rendelkezett vagy rendelkezni fog. Azonban ez a gyermek, felcseperedvén az erejét gonosz célokra fogja használni. Káoszba taszítja a világot, az uralma alá hajtja az embereket és varázslényeket egyaránt. A Föld elpusztul, és nem marad más csak halál és szenvedés. A hét sámán tudta, hogy egyedül ők azok, akik segíthetnek legyőzni a varázslót, ezért egy holdfényes éjszakán találkoztak, és egy szertartás keretében elkészítettek egy szerkezetet, mely majd megmentheti a világot a teljes pusztulástól. Erejüket egy-egy fémből kovácsolt sziromba helyezték, majd elrejtették őket, hogy majd évszázadokkal később az arra érdemesek megtalálják azokat, és megmentsék az emberiséget. A szirmokat csak azok találhatják meg, akik tiszta szívűek, és életüket áldoznák az emberekért és varázslényekért. Az első sámán leírta, merre találják az általa elrejtett, varázslattal átitatott részt, és egy olyan embernek adta át, akiben végtelenül megbízott. Azt mondta, csak akkor szabad elolvasni a levelet, ha elérkezett az idő, és a világnak megmentésre van szüksége.

Teltek-múltak az évek, és a megjövendölt jóslat valósággá vált. A hatalmas erejű varázsló igába hajtotta az embereket és varázslényeket egyaránt. Elérkezettnek látszott az idő, hogy felbontsák a levelet, és beteljesüljön a prófécia második része is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése